Bekijk snel: de eerste beelden van Holland's Next Top Model 2022

25 augustus 2022 10:30 | reality | Door Judith Regeling

© RTL / Videoland
Vanaf 5 september barst de strijd tussen potentiële modellen weer los in een kersvers seizoen van Holland's Next Top Model. RTL heeft daarom zojuist de eerste beelden gedeeld inclusief de 13 deelnemers.

Het belooft een heerlijk divers seizoen te worden.

Lees ook: RTL ontkent: geen acteurs in Holland's Next Top Model 

Holland's Next Top Model

In dit seizoen van Holland's Next Top Model draait het niet alleen meer om het hebben van de perfecte maat en het mooiste gezicht. Het huidige modebeeld kenmerkt zich namelijk steeds meer door diversiteit, in zowel de fashion magazines, de grootste campagnes als op de internationale runways. En daarom speelt de modecompetitie daar ook op in. Voor deze reeks zijn er dertien kandidaten geselecteerd die een representatie zijn van die veranderingen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Diversiteit in de modewereld

Toch is niet alles anders. Ook dit seizoen moeten de kandidaten wekelijks bewijzen dat zij alles in zich hebben om het ver te schoppen in de modewereld. Ze mogen samenwerken met de beste fotografen en maken kennis met de grootste namen uit de modewereld. Aan juryleden voormalig topmodel Yolanda Hadid, succesvol fashionfotograaf Philippe Vogelenzang en founder en mede-eigenaar van het streetwear label 'Filling Piece' Guillaume Philibert Chin de taak om de deelnemers te beoordelen. Loiza Lamers presenteert het.

Holland's Next Top Model is vanaf maandag 5 september wekelijks te zien bij Videoland.

Meer over