#TeamJason

Big Brother-fans steken Jason hart onder de riem met vliegtuigje

4 februari 2023 13:10 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

Big Brother-Jason kreeg het zwaar te verduren afgelopen week. Fans besloten om hem daarom op ludieke wijze een hart onder de riem te steken. 

Ze zamelden geld in om een vliegtuigje over het Big Brother-huis te laten vliegen met daarop de tekst #TeamJason.

Big Brother

Deze week is het 'Confusion Week' in de realityshow, een week waarin niets is wat het lijkt. Zo moest Jason onaangekondigd halsoverkop het huis verlaten, nadat hij door bijna alle andere bewoners was weggestemd. Iets wat de fans van Big Brother moeilijk konden verkroppen. Voor hen leek het er namelijk meer op dat hij was weggepest door de resterende deelnemers.

Terugkeer

Gelukkig liet Big Brother de 20-jarige Nederlander niet zomaar gaan. Jason mocht een paar dagen vertoeven in een speciale kamer waarin hij continu kon zien wat de andere kandidaten met elkaar bespraken. Zo ook over hem. Dat viel hem zwaar, maar toen hij de kans kreeg om terug het huis in te gaan greep hij deze toch met beide handen aan. Hij wilde niet opgeven en er alsnog het beste van maken.

Lees ook: alles over Big Brother 2023

Vliegtuigje

Fans besloten dat Jason wel wat liefde kon gebruiken na zijn terugkeer en zamelden geld in om een vliegtuigje te kunnen huren. Deze vloog zaterdagochtend over het Big Brother-huis in Amsterdam heen met de tekst #TeamJason.

Jason was zichtbaar overdonderd door de actie. "Dit is niet te geloven!"

Genomineerd

Jason is deze week samen met Danny en Michelangelo genomineerd. Kijkers mogen tijdens de liveshow op zaterdagavond bepalen wie van deze drie het huis moet verlaten. Na deze hartverwarmende actie zitten Danny en Michelangelo in ieder geval met samengeknepen billen op de uitslag te wachten.

Liveshow

Big Brother is 24/7 live te volgen via twee livestreams bij Videoland. Elke werkdag om 20:30 uur is er een samenvatting van de dag te zien bij RTL 5 en Videoland. De liveshow is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 5 en Videoland

Meer over