Heftig!

Big Brother-kandidaat Tobias afgevoerd naar het ziekenhuis

28 januari 2022 14:08 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Heftig nieuws vanuit het Big Brother-huis! Tobias, een van de meest populaire kandidaten van dit moment, is zojuist flauwgevallen en afgevoerd naar het ziekenhuis.

UPDATE: Tobias heeft 'slechts' een scheurtje in zijn enkel dat hopelijk snel weer zal herstellen, zo is zojuist aan zijn medebewoners verteld. Hij mag terugkeren in het huis, maar moet wel nog enkele dagen in quarantaine. "Hij stuurt veel liefs", aldus Big Brother.

Originele bericht

Volgens de website Lovereality was de fanatieke Big Brother-deelnemer aan het sporten toen het noodlot toesloeg. Hij zou na een sprong in de lucht verkeerd terecht zijn gekomen op zijn enkel. De 26-jarige Tobias, die volgens de kijkers later nog is flauwgevallen, vreesde zelf direct voor een breuk. 

Big Brother

Tobias is inmiddels door de crew afgevoerd naar het ziekenhuis, zo blijkt uit berichtgeving van Big Brother zelf. Of hij daarna weer terugkeert naar het Big Brother-huis, is onzeker. Vorig jaar moest kandidaat Jill, die 's nachts onwel werd, na haar ziekenhuisbezoek enkele dagen in quarantaine vanwege de strenge coronamaatregelen. Het is dus de vraag hoe de makers van Big Brother daar dit jaar mee omgaan.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

Tobias

Op Twitter wordt er massaal meegeleefd met Tobias. “Mag ik bidden dat alles oké is met Tobias en hij alsjeblieft niet naar huis moet?” vraagt Nick Kraft, de nummer twee van vorig jaar, zich op Twitter af. Ook andere kijkers hopen op een goede afloop. “Ik hoop dat het meevalt voor Tobias. En dat hij volgende week weer kan terugkeren.”

Meer over