Titanenstrijd

Big Brother-kijkers door het dolle heen na spannende uitslag

17 februari 2024 21:34 | reality | Door Janine van Rooden

© Screenshot Videoland
Zaterdagavond was het weer zover: de liveshow van Big Brother waarin een kandidaat definitief het spel moest verlaten. Dit keer was het enorm spannend, omdat er twee kampen lijnrecht tegenover elkaar stonden.

Let op: dit artikel bevat spoilers

De fans van de realityshow zaten daarom met samengeknepen billen op de uitslag te wachten.

Rivalen

Ashley, Basiri, Karen en Alice waren deze week genomineerd. Dit was een tactische zet van Randy en Doriana die samen met onder anderen Ronahi en Tyron hun medebewoner Ashley het liefst zien vertrekken. Ze zien haar als een sterke speler en dus als een enorme bedreiging in de strijd om de hoofdprijs van 100.000 euro.

Populariteit

Waar ze alleen geen rekening mee hadden gehouden – omdat ze volledig afgesloten van de buitenwereld leven – is de enorme populariteit van Ashley bij de kijkers thuis. Randy en Doriana dachten dat zij het niet zou winnen van de andere genomineerden, omdat dit eveneens sterke spelers zijn.

Bekijk ook: alles over Big Brother 2024

Overwinning

Toen bekend werd dat Ashley in de realityshow mocht blijven omdat zij bij de stemmende kijkers thuis één van de topfavorieten was, ontplofte het op social media. Daar lieten vooral de fans van Ashley van zich horen om hun blijdschap te uiten.

The game is on

Ashley liet direct nadat ze was vrijgesteld weten vol in de aanval te gaan. Randy, Doriana, Tyron, Ronahi en alle andere deelnemers die zich tegen haar hebben gekeerd kunnen zich dus klaar gaan maken voor een felle strijd.

Doriana kan de uitslag maar moeilijk verwerken
Doriana kan de uitslag maar moeilijk verwerken

Wanneer is Big Brother 2024 te zien?

Big Brother is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Elke zaterdag is om 20:00 uur de liveshow te zien op dezelfde zender en streamingdienst. De livestreams zijn 24/7 te volgen bij Videoland

Meer over