Valentijnsdag

Big Brother schakelt de hulp van de kijkers in: 'Stuur liefde!'

6 februari 2024 07:50 | reality | Door Janine van Rooden

© Tom Cornelissen
Big Brother zou Big Brother niet zijn als er niet flink uitgepakt wordt met Valentijnsdag, maar daarvoor heeft de realityshow wel de hulp van de kijkers nodig.

Tijd om in de pen te klimmen!

Big Brother

De deelnemers van Big Brother hebben drie maanden lang geen contact met de buitenwereld, behalve op Valentijnsdag. Dan krijgen ze een lading kaarten en cadeaus van hun fans. Dit is niet alleen een heel leuk, maar ook belangrijk moment voor de kandidaten. Natuurlijk vinden ze het geweldig om met liefde overspoeld te worden, maar het is ook gelijk een nulmeting van wie de grote favorieten zijn bij de kijkers thuis. En dat is natuurlijk weer belangrijk voor de nominaties en eliminaties.

Bekijk ook: Deze deelnemers hebben Big Brother 2024 inmiddels verlaten

Valentijnsdag

Op social media roept Big Brother daarom op om de bewoners van het bekende huis wat liefde te sturen voor Valentijnsdag. "Jullie kunnen naar jullie favoriete bewoner een liefdevolle boodschap sturen. Doe het op tijd, zodat het zeker op tijd aankomt bij de bewoners. Stuur liefde!" Als je je geroepen voelt kun je via dit adres een kaartje sturen naar jouw favoriete deelnemer: Big Brother, MediArena 2, 1114 BC, Amsterdam. Schrijven maar!

Wanneer is Big Brother te zien?

Big Brother is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Elke zaterdag is om 20:00 uur de liveshow te zien op dezelfde zender. De livestreams zijn 24/7 te volgen bij Videoland

Meer over