Let's go!

Big Brother zoekt kandidaten voor nieuw seizoen in 2024

1 augustus 2023 09:20 | reality | Door Judith Regeling

© Wesley de Wit
De fans van Big Brother mogen zich opmaken voor nieuwe inwoners, spelletjes en iconische momenten. De makers kondigen zojuist een gloednieuw seizoen aan voor 2024.

Opgeven is nog mogelijk!

Lees hier: Alles over Big Brother 

Big Brother

Hoe leuk dit nieuws voor de vele fans ook is, als een enorme verrassing komt de aankondiging niet. Vlak voor de finale van dit jaar, die uiteindelijk werd gewonnen door Bart, gooide producent EndemolShine er al een oproepje uit voor stagiaires die per september zouden beginnen. 

Toch moesten fans toen nog wel even een slag om de arm houden. EndemolShine heeft er nooit een geheim van gemaakt eerder al voorbereidingen te treffen, ook als er uiteindelijk niets verschijnt. "Bij grote shows met een lange productietijd treffen we in deze fase altijd voorbereidingen, maar dat betekent niet per definitie dat het zeker is dat er een nieuw seizoen aankomt."

Nieuw seizoen

Met de onderstaande post is het seizoen in 2024 echter officieel een feit. "Opnieuw gaat Big Brother met zijn bewoners het ultieme psychologische experiment aan. Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden?" Opgeven is vanaf nu mogelijk via deze link.


De verwachting is dat Big Brother vanaf het nieuwe jaar weer te zien zal zijn op RTL5 en Videoland.

Meer over