In Code Rosé

Bijzondere wending: 'Chateau Meiland krijgt een VIPS-editie'

7 november 2023 10:24 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Als wij dit nieuwtje zo rond 1 april hadden gebracht, had je ons waarschijnlijk niet geloofd. Maar toch lijkt het er wel daadwerkelijk te komen. Volgens Tina Nijkamp komt er een VIP-editie van Chateau Meiland aan.

Compleet in stijl van Boerderij van Dorst en Casa di Beau.

Lees ook: Alles over Chateau Meiland 

Chateau Meiland VIPS

Het populaire realityprogramma Chateau Meiland draait natuurlijk om de vaak hilarische avonturen van Martien Meiland, Erica Renkema en hun dochters Maxime en Montana Meiland. Toch komt daar - mogelijk vanaf volgend jaar - verandering in, want het programma breidt uit met een heuse VIP-editie, zo meldt Tina Nijkamp op haar Instagram. Dit zal zich afspelen in Code Rosé, het Meilandjes-pension in Noordwijk.

Code Rosé

Wat er precies staat te gebeuren, valt nog even af te wachten. Volgens Tina Nijkamp kunnen we vooral een soort Boerderij van Dorst, een programma a la Casa di Beau en dus een nieuwe variant van Villa Felderhof verwachten, de moeder van dit type format. "2 BN'ers gaan overnachten in Code Rosé, verblijven daar een paar dagen en gaan allemaal leuke activiteiten doen met de familie Meiland."

Aankondiging Chateau Meiland VIPS
Aankondiging Chateau Meiland VIPS

Eén ding is zeker: we vermoeden dat Winston Gerschtanowitz wel op een uitnodiging zit te wachten. De SBS6-ster liet in 2021 nog weten dol te zijn op de realityshow. "Altijd als ik dat realityprogramma opzet, moet ik lachen. Een van mijn zoontjes is er ook helemaal gek op."

Wanneer Chateau Meiland VIPS te zien zal zijn, is niet bekend.

Meer over