Op Hawaii!

BNNVARA gunt realityprogramma Au Pairs een nieuw seizoen

23 februari 2023 09:58 | reality | Door Judith Regeling

© SkyHighTV/BNNVARA
BNNVARA stuurt binnenkort weer enkele jonge deelnemers op het avontuur van hun leven. Het realityprogramma Au Pairs krijgt namelijk een gloednieuw seizoen.

Dat blijkt uit een oproepje van producent SkyHighTV.

Au Pairs

Voor het realityprogramma Au Pairs reizen enkele deelnemers voor drie maanden af naar een bepaald land, om daar aan te slag te gaan als au pair bij een hostgezin. Eenmaal daar aangekomen krijgen ze het vaak meteen voor hun kiezen: ze moeten aan de slag met peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen. 

Hawaii

De afgelopen drie seizoenen vonden plaats in Los Angeles, Rome en Miami. De nieuwe kandidaten mogen zich echter opmaken voor een tropische bestemming. Uit het oproepje van SkyHighTV blijkt dat het vierde seizoen zich zal afspelen op... Hawaii. "Denk je nu: dat wil ik? Geef je dan nu op door jouw motivatie, telefoonnummer en een foto/filmpje van je te mailen", aldus het productiemaatschappij. Uiteraard kan niet iedereen dit. De makers zoeken echt naar jongvolwassenen tussen de 18 en 24 jaar.

Hieronder vind je meer informatie!


Wanneer het nieuwe seizoen van Au Pairs te zien is, is uiteraard nog niet bekend. De opnames vinden plaats in juni, juli en augustus 2023.

Meer over