Openhartig

Boer Zoekt Vrouw-Maud vindt niet altijd haar draai op de boerderij: 'Dagen duren lang'

12 augustus 2022 09:18 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
In de slotaflevering van Boer Zoekt Vrouw 2022 bleken 'publiekslievelingen' Maud en Evert zo in de wolken met elkaar dat zij zelfs al haar huur had opgezegd. Desondanks blijkt het leven op de boerderij niet altijd even sprookjesachtig.

In de Story van deze week is ze bijzonder openhartig.

Boer Zoekt Vrouw

Voor Maud, die in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw niet alleen Everts hart veroverde maar ook stapje voor stapje die van de kijker, was het op voorhand niet eens zo'n grote stap om de stad achter zich te laten. "Ik heb vroeger ook in een dorp gewoond", legt ze uit. "Ik ben uiteindelijk toch ook meer iemand voor een dorp dan een stad. Ruinerwold vind ik echt geweldig. Het is hier helemaal Maud, zoals ik dat dan zeg."

Leven op de boerderij

Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. "Heel eerlijk: het leven op een boerderij is niet alleen maar makkelijk", geeft ze nu toe. "Ik vind bijvoorbeeld de dagen heel lang duren. Dat komt omdat ik hier om zes uur opsta en dan om zeven uur ga helpen met melken. Om zes uur in de avond melken we dan nog een keer", aldus Maud. Als Evert dan 's avonds nog een laatste ronde doet, is het zo alweer middennacht. "Hij slaapt echt maar zes uur, ik ook als ik op de avondronde meega."

Maud & Evert

Maar of het nu lastig is of niet: ze doet het met liefde! "Van Evert hoef ik niks en mag ik alles. Als ik tot één uur 's middags in mijn bed blijf liggen, hoor je hem niet. Maar zo zit ik niet in elkaar. En ik wil natuurlijk lekker bij hem zijn!" Eén ding is namelijk wel duidelijk: de liefde tussen de twee is nog lang niet bekoeld.


Goed nieuws voor alle fans van dit stel: ze zijn namelijk ook te zien in Onze Boerderij En Nu Zelf, dat vanaf 3 september wekelijks te zien is op NPO1.

Meer over