Romantiek in overvloed

BZV-Michiel van boerin Janine heeft alsnog de liefde gevonden

7 april 2022 14:53 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
Afgelopen zondag zagen we in Boer Zoekt Vrouw hoe Michiel het net niet was voor boerin Janine. Toch heeft hij niet lang hoeven zwelgen in liefdesverdriet. Sinds twee maanden viert hij namelijk de liefde met Zoë.

Dit vertelt hij vandaag uitgebreid in een interview met de makers van Boer Zoekt Vrouw.

Michel

Het liefdesverhaal van Michiel en Zoë lijkt haast een sprookje. Ze leerden elkaar kennen in een cafeetje en direct sprong de vonk over. "We hadden meteen zo'n goede klik", vertelt Michel vandaag. "Vanaf het eerste moment waren we heerlijk aan het kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden. Het is gewoon gek dat we elkaar niet eerder zijn tegengekomen. Maar misschien was het nu ook gewoon het juiste moment." 

Boer Zoekt Vrouw

Voor Zoë was het alleen wel even vreemd om haar man plots op tv te zien. Laat staan in strijd om een andere vrouw. "Ik vond het heel leuk om hem te zien op televisie, maar ook gek. Bij mij was hij juist helemaal niet verlegen", aldus Zoë. "Maar dat heb ik ook echt geleerd door Boer Zoekt Vrouw”, reageert Michiel. “Ik hoef niet onzeker te zijn."

Romantiek

Door zijn deelname moesten ze de afgelopen maanden hun liefde nog geheimhouden, maar sinds maandag is dat verleden tijd. "We zijn maandag meteen uit eten gegaan samen. Om het te vieren dat we nu niks meer stil hoeven te houden." 

Of Janine echter net als Michiel de liefde vindt, zie je wekelijks om 20:30 uur in een nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw.

Meer over