Tijd voor de reünie

BZV vooruitblik: Boer Jouke blijkt een ware romanticus

13 mei 2022 12:08 | reality | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Het huidige Boer Zoekt Vrouw-seizoen nadert zijn ontknoping en daarom rest er aanstaande aflevering nog een vraag: zijn de koppels nog bij elkaar? Bij boer Jouke en Karlijn zijn de voortekenen gunstig, zo blijkt uit de eerste preview.

Karlijn kan het namelijk niet laten om op te scheppen hoe romantisch haar boer eigenlijk is.

Lees ook: We moeten iets langer wachten op de ontknoping van BZV

Boer Jouke

Boer Jouke kreeg aan de start van dit seizoen maar liefst 410 brieven en leek een van de meest geliefde en gewilde boeren. Maar de Fries kreeg ook al snel kritiek vanwege zijn afstandelijke en eigenzinnige gedragingen. Toch lijkt dat achter de camera's heel anders dan voor de camera's, zo licht Karlijn in de preview van de komende aflevering alvast een tipje van de sluier. "Hij is keilief. Hij is ook veel attenter dan ik ben. Ik vergeet dat soort dingen."

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers wil het naadje van de kous weten, want: wat zijn dat dan voor lieve dingen? "Ja, gewoon kleine dingen. Dan zet hij alvast de koffie aan voordat ik het bed uit ben, doet een kaarsje aan of dat ik ergens een briefje vind", licht Karlijn toe. "Een berichtje dat hij van mij houdt. Hij is romantischer dan ik ben." 

Romantiek in overvloed

Een aangename ontdekking, ze had dit romantische gedrag namelijk niet aan zien komen. "Ik vroeg in de logeerweek nog aan jou van: ben je een beetje romantiek? Dan zit jij daar een beetje nonchalant te doen. Maar eigenlijk was je daar gewoon bescheiden", concludeert ze. En dat kan hij alleen maar beamen.


Hans en Annette

Of het bij de andere boeren ook zo goed gaat met hun uitgekozen partner, valt natuurlijk nog even af te wachten. Al is één ding zeker: Boer Hans en 'zijn' Gri... Annette komen in ieder geval samen naar de reünie. Als we op hun gezichtsuitdrukkingen mogen afgaan, hoeven we ons daar geen zorgen over te maken. 

Terugblik: Evert komt uit zijn schulp en Rob zet er een punt achter

Boer Zoekt Vrouw is aanstaande zondag om 20:55 uur te zien op NPO1.

Meer over