Niet boos, wel teleurgesteld

Boze Stones-fan Cor kreeg bakken kritiek na optreden Shownieuws

15 juni 2022 08:47 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Op televisie je zegje doen kan tegenwoordig heel wat kritiek opleveren. Dat merkte Rolling Stones-fan Cor nadat ze maandag bij Shownieuws haar hart had gelucht over het concert dat niet doorging.

Afgelopen maandag zouden de Rolling Stones optreden in Amsterdam, maar het concert ging last minute niet door omdat Mick Jagger positief testte op corona en ziek naar huis ging. Veel fans waren er ook flink beroerd van, waaronder Cor.

Frans Bauer

Als uit een kanon geschoten verscheen ze voor de camera van Shownieuws"Ik ga voortaan Frans Bauer. Omdat die altijd gezond is... En Mick Jagger gaat hier rondfietsen terwijl hij corona heeft. Dat moet je niet doen! En dan niet 's avonds een test in je neus douwen, dat moet je 's morgens doen! Ik kan wel janken. Weet je hoe lang ik hier naar uitgekeken heb? Ál die kuttrappen op! Weet je wel niet hoe moe ik ben?"

Viral

Cors oprechte tirade tegen de tragische speling van het lot ging viral. Zelfs BN'ers als Chantal Janzen deelden de beelden op social media. Maar al die onverwachte bekendheid had ook een keerzijde. Cor werd op social media overspoeld door reacties van kijkers en Stones fans.

Kritiek

Naast positieve respons kreeg ze ook het nodige negatieve commentaar. Zo vroegen ze haar of er niets ergers in de wereld is, zoals de oorlog in Oekraïne. Een dag later doet ze zichbaar aangeslagen bij Shownieuws haar verhaal: "Ik heb vanuit mijn emotie gereageerd. Dat was voornamelijk naar de organisatie en niet naar de band. Natuurlijk snap ik dat Mick Jagger niet op kan treden met corona. Maar waarom laten ze dat niet wat eerder weten?" 

Als de Stones het gemiste concert inhalen, is Cor er als echte fan weer bij. 

Meer over