Kijken maar

Bureau Rotterdam maakt in oktober 2023 zijn opwachting

23 augustus 2023 15:32 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Na het succes van Bureau Burgwallen040Hofstad en Arnhem gaat Ewout Genemans op boevenjacht in Rotterdam. Of hij er ook in slaagt om ze daar te vangen, is vanaf 10 oktober elke dinsdag te zien op RTL4.

Dat onthult RTL vandaag in hun plannen voor oktober.

Lees ook: Ewout Genemans kondigt nieuw Bureau-seizoen aan 

Bureau Rotterdam

De plek mag dan anders zijn, maar het concept is hetzelfde. In deze nieuwste versie van Bureau... loopt Ewout Genemans weer een half jaar lang mee met diverse agenten. Hij is erbij op het bureau als de agenten zaken bespreken, rent de longen uit zijn lijf bij een achtervolging en kijkt toe als een dief of zelfs een kind met een wapen wordt opgepakt.

Rotterdam is dan ook allesbehalve saai als het aankomt op dit soort zaken. In Bureau Rotterdam komen onder meer diverse verkeersongelukken en vechtpartijen voorbij tot aan verwarde mensen met zelfmoordgedachten. Ewout leeft mee en probeert direct wat op te steken van de mensen achter het bekende uniform.

Ewout Genemans

Mocht je nu fan zijn van Ewout Genemans, heb je geluk. Naast Bureau Rotterdam is de presentator en tv-maker namelijk vanaf volgende week ook weer te zien met Ewout:, waarin hij wekelijks een actueel en interessant thema bespreekt. In de eerste aflevering brengt hij bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Pattaya, waar een groot deel van de Thaise seksindustrie zich afspeelt. Lees er hier alvast meer over.

Bureau Rotterdam is vanaf 10 oktober elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over