Dat belooft wat

Carlo Boszhard over Married at First Sight: ‘Deze aflevering zorgt voor een kanteling’

22 januari 2024 10:06 | reality | Door Esther Hut

© Nander de Wijk/RTL

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is in volle gang en de eerste paar afleveringen waren al om te smullen. Maar volgens Carlo Boszhard is er een bepaalde aflevering dit seizoen die we écht niet willen missen.

De presentator licht alvast een tipje van de sluier.

Married at First Sight

Vorige week zagen we Sarath en Malou als eerste in het huwelijksbootje stappen. Beiden stapten er vol enthousiasme in, alleen bij Sarath was er iets te veel enthousiasme volgens Malou. Hij bekende aan zijn vrienden tijdens het feest al ‘verliefd te zijn’, terwijl Malou juist even wat tijd voor zichzelf wilde.

Ook de aankondiging van hun huwelijksreis maak het voor Malou niet veel beter.

‘Kanteling’

Carlo Boszhard laat voor de camera van Shownieuws weten dat veel mensen blij zijn dat het programma weer terug is. “En ik kan je zeggen: 21 afleveringen lang is Married at First Sight weer te zien. Dus er gebeurt zeker wat kan ik je zeggen.”

“Aflevering zes heb ik net gezien. Daar gebeurt op een gegeven moment een soort van kanteling.”

Of deze kanteling over Sarath en Malou gaat is nog even gissen. Het kan natuurlijk ook over een heel ander pasgetrouwd stel gaan.

Wanneer is Married at First Sight te zien op tv?

Mocht je nieuwsgierig zijn. Aflevering zes van Married at First Sight is op woensdag 31 januari om 20:30 uur te zien op RTL4. Op Videoland is die al een week eerder te zien namelijk op woensdag 24 januari.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over