Geen presentator

Carlo Boszhard slaat Videoland-seizoen Married at First Sight over

11 augustus 2022 09:39 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Presentator Carlo Boszhard zal niet te zien zijn in de Videoland-serie Married at First Sight: Match of Mistake. De reeks zal namelijk vooral draaien om de kandidaten en de experts.

Dit bevestigt RTL vandaag aan website Showbizznetwork.

Lees ook: Dit zijn de kandidaten van Married at First Sight: Match or Mistake 

Married at First Sight: Match of Mistake

Toch wordt Carlo Boszhard niet vervangen. In het speciale seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake, dat op 22 augustus van start gaat, zal namelijk helemaal geen presentator zijn. De veertien diverse kandidaten worden enkel bijgestaan door de vier experts van dit seizoen, zo erkent RTL vandaag. Dat betekent dus ook dat zij vaker te zien zijn dan voorheen.

Experts MAFS

Binnen het team van experts gaat ook het een en ander veranderen. Eveline Stallaart, Liselotte Visser en Radboud Visser, die begin dit jaar nog aan de basis stonden van koppels als Astleigh en Rowan en Sonny en Dylan, maken namelijk plaats voor drie nieuwe matchmakers. Lotte Ditzel, psycholoog Steven Vreden en mental coach Marianne van der Gaag zullen samen met Patrick van Veen de koppels bijstaan.

Married at First Sight is vanaf 26 augustus Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf 22 augustus 2022 iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen komen ook op tv.

Meer over