Pension gekocht

'Meilandjes gaan weer gasten ontvangen'

16 oktober 2022 10:32 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Het heeft er alle schijn van dat de Meilandjes terug naar de basis gaan. De familie zou in Noordwijk een pension op de kop hebben getikt.

Op basis van research van juicekanaal RealityFBI bracht Shownieuws het nieuws naar buiten dat Erica en Martien sindskort de trots eigenaars zijn van een pension.

Pension Kristina

Het gastenverblijf met de klinkende naam Pension Kristina was op de markt voor een kleine 1,5 miljoen euro. De locatie, op een steenworp afstand van hun huidige woonplaats Noordwijkerhout, beslaat 421 vierkante meter en telt 14 slaapkamers. Ondanks de ietwat verouderde uitstraling en inrichting is Kristina direct klaar voor gebruik.

Pension Kristina in Noordwijkerhout
Pension Kristina in Noordwijkerhout

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Seizoen 8

Shownieuws speculeert dat met de aanschaf van het pension de verhaallijn voor het eerder aangekondigde nieuwe, achtste seizoen van Chateau Meiland evident lijkt. Als de familie weer gasten gaat ontvangen keren ze terug naar de basis waar hun realityserie ooit mee begon. 

Hospitality

Opvallend genoeg hebben de Meilandjes na hun Franse avontuur herhaaldelijk in interviews gesteld dat ze klaar zijn met de hospitality business omdat het teveel tijd op zou slokken. Mogelijk huren ze voor hun nieuwe B&B-avontuur personeel in.

Meer over