Gaat te ver

Chiara uit Big Brother 2023 is het zat en haalt flink uit: 'Ik wil mijn leven terug'

31 maart 2023 14:18 | reality | Door Judith Regeling

© Wesley de Wit
Voormalig Big Brother-inwoner Chiara pakte ongeveer vier weken geleden haar koffers vanwege persoonlijke omstandigheden, maar nog altijd wordt ze bedolven onder de haatreacties- en acties. En daar is ze duidelijk klaar mee.

Ze haalt nu flink uit op haar Instagram-pagina. 

Lees alles over: Big Brother 2023 

Chiara uit Big Brother

Als er één kandidaat uit Big Brother 2023 de afgelopen tijd de nodige stof deed opwaaien, was het Chiara uit het Nederlandse Weert. De blondine kon het namelijk tijdens haar verblijf niet met iedereen vinden – en dat riep dan ook weer de nodige (online én offline) commentaren op. Nu zou je denken dat dit ophoudt als je het spel verlaat, maar niets is minder waar. De deelneemster is al vier weken thuis, maar ziet de stroom aan hatelijke reacties nog altijd niet krimpen.  

Haatreacties

Chiara voelt zich dan ook genoodzaakt om erop te reageren. "Lieve allemaal. Ik wil mijn leven terug. Big Brother is een spel en ik speel al vier weken niet meer mee", maakt ze duidelijk. "Nee, ik ben niet trots op alles en ja, ik had dingen anders moeten verwoorden maar sommige van jullie slaan door. Jullie haat online en in mijn DM is tot daaraan toe. De bezoekjes aan mijn adres en de adressen van mijn familie gaan te ver. Stop hier a.u.b. mee."

Aangifte

Mocht dat laatste niet gebeuren, twijfelt Chiara niet om verdere stappen te ondernemen. "Het interesseert me niet wie je bent. Of je nu de directeur van TLC, een ex-bewoner of pardoes van de Efteling bent; iedereen die mij bedreigt, krijgt een aangifte cadeau", vervolgt ze haar bericht. "Mijn sneltoets is warm, geloof me. Iedereen die mij negatieve energie geeft, krijgt een ereplekje op mijn bloklijst. Het is daar erg druk, dus vast ook erg gezellig."

Positieve kanten

Zelf hoopt ze zich snel te kunnen focussen op de positieve berichten. "Iedereen die mij liefde, warmte en steun geeft, ik voel jullie. Dankzij jullie komt er een lach op mijn gezicht. Zonder jullie was het niet mogelijk. Ik hou van jullie", sluit ze af.

Ben je nu benieuwd naar Chiara's volledige bericht? Lees 'm dan hieronder.

Chiara uit Big Brother 2023 op Instagram
Chiara uit Big Brother 2023 op Instagram

Chiara uit Big Brother 2023
Chiara uit Big Brother 2023

De finale van Big Brother 2023 is aanstaande zaterdag rond de klok van 20:00 uur live te zien bij RTL5.

Meer over