Magische avonturen

Corina uit B&B Vol Liefde doet een opvallende bekentenis: 'Ik ben een heks'

9 augustus 2023 09:24 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Als je dacht dat B&B Vol Liefde de afgelopen weken al niet gekker kon met al die zweverige types, moet je nu toch even wegkijken. Inmiddels doet er ook een heks mee aan het veelbesproken programma van RTL.

Het is Corina, een van de gasten van Walter.

Lees ook: Alles over B&B Vol Liefde 2023 

Corina in B&B Vol Liefde

Nu Ingrid naar huis is, heeft Corina vrij spel om het hart van Walter te veroveren. Om daarom direct maar wat van zichzelf te laten zien, doet ze in de aflevering een opvallende onthulling: ze is een heks. "Toen ik na het lezen van een boek zag dat er een opleiding voor was, had ik echt zoiets van: ik ga die opleiding volgen. Ik vind het heel interessant om meer te weten over onze cultuur en onze achtergrond. Dus sinds elf jaar ben ik ingewijd", aldus de deelneemster.

Heksenleven

Toch vindt ze het nog altijd erg lastig om er ook daadwerkelijk voor uit te komen. "Ik vind het moeilijk om te zeggen: ik ben een heks, maar ik ben het wel", vervolgt ze. "Ik heb daar heel veel moeite mee, omdat ik weet dat er veel lading op rust bij veel mensen." Ze komt er nu voor uit om al die vrouwen die in het verleden zijn gebrandmerkt, op de brandstapel zijn gegooid en gemarteld zijn te eren. "Ik denk dat ik het aan hen verplicht ben om dat te zeggen."

Walter reageert

Voor Walter is het verder geen probleem. "Ik vind het heel mooi, want voor mij betekent het dat zij iemand is die in verbinding staat met de natuur", aldus de B&B-houder. "Ik zie een heks dan ook niet als een heks uit een sprookje met een lange, kromme neus en een bezemsteel die tovert."

De kijkers moeten er nog wel even aan wennen. Op Twitter stromen de reacties binnen.

B&B Vol Liefde is van maandag t/m vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over