Nog meer romantiek

First Dates krijgt eigen podcast met oud-deelnemers

21 juni 2022 14:48 | reality | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Voor wie geen genoeg van krijgen van de populaire realityshow First Dates, is er goed nieuws. De datingshow van BNNVARA krijgt namelijk zijn eigen podcast.

En die is er echter niet voor enkel wat leuke feitjes over het programma.

First Dates: Second Chances

In de podcast First Dates: Second Chances (NL) gaan daters uit het televisieprogramma, die dus geen goede klik hadden met hun eerste match, namelijk opnieuw op date. Dit keer met een kijker die tijdens het bekijken van de aflevering als een blok viel voor de deelnemer in kwestie. Schiet Cupido dit keer wel raak of komt de kandidaat voor de tweede keer bedrogen uit?

Victor en Denice

De uitgekozen kijkers moeten er samen met hun date echter wel iets voor doen. In de podcast schuiven ze namelijk niet zomaar aan een tafel in het het restaurant. Ze moeten zelf aan de slag in de keuken en bereiden achter de Victors bar ook hun eigen drankje voor. Aan maître Denice Dest en barman Victor Abelnde taak om de voice-over te regelen en de luisteraars dus goed op de hoogte te houden van de date waar hopelijk wel een vonkje overspringt.

De eerste aflevering van First Dates: Second Chances (NL) is vanaf nu te beluisteren via NPO 3FMof via je favoriete podcast platform.

Meer over