Liedje op het Eerste Gezicht

Talpa combineert muziek en liefde in nieuwe datingshow

24 juni 2022 15:38 | reality | Door Judith Regeling

© Pixabay / Pexels
Talpa is bezig met de voorbereidingen van de nieuwe datingshow Liedje op het Eerste Gezicht. Ze zoeken daarvoor alleen nog single muzikanten.

Deelnemers maken hierin niet alleen maar kans op een muzikale blinddate, maar ook nog eens 15.000 euro.

Liedje op het eerste gezicht

Via Stent Casting wordt het programma, dat Liedje op het Eerste Gezicht moet gaan heten, geïntroduceerd. "Voor een nieuw programma zijn wij op zoek naar vocalisten (m/v) die single zijn. Heb jij nog geen geluk in de liefde gevonden? Ben je single en kan je zingen. Meld je dan nu aan", zo klinkt het bericht. "Alle leeftijdscatogorieën zijn welkom."

Muzikale show

Nu zegt het bovenstaande bericht natuurlijk nog niet zoveel, maar het oproepje is omvangrijker. "Wie weer sta jij straks te schitteren op ons podium en winnen jij en je muzikale blinddate maar liefst 15.000 euro. Geld én liefde, een mooiere win-win bestaat niet." Dit doet ons dus direct denken aan de eerste scène van de Disney-hit High School Musical, waarin de karakters van Vanessa Hudgens en Zac Efron ook voor elkaar vielen tijdens een (liefdes)duet.

Opnameperiode

Verder is duidelijk dat de opnames plaatsvinden van juli t/m september (vier in totaal). Per aflevering wordt er rekening gehouden met de leeftijd van de singles. Lees er hier meer over

Wanneer Liedje op het Eerste Gezicht te zien is (en waar) moet later duidelijk worden. 

Meer over