Aanmelden kan

De Alleskunner krijgt toch nieuw seizoen met onbekende Nederlanders

23 mei 2023 15:34 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
De kijkers van het reguliere seizoen van De Alleskunner staken er misschien niet bovenuit, maar toch heeft SBS6 nog genoeg vertrouwen over. De zender gunt het programma een nieuw seizoen. 

Dat blijkt uit een oproep voor kandidaten.

De Alleskunner 

In De Alleskunner storten 100 kandidaten zich op een gigantische en vooral keiharde afvalrace vol verrassende, bizarre en pittige opdrachten om te bepalen wie de meest veelzijdige persoon is. De deelnemers moeten zich zien te bewijzen in 99 opdrachten en er is maar één regel: ze mogen niet als laatste eindigen. 

De spelletjes kunnen daarnaast vaak niet gek genoeg. Tijdens vorige edities moesten de deelnemers bijvoorbeeld een opgeblazen luchtbed in een klein zakje zien te krijgen, zo snel mogelijk citroenen uitpersen, hun gezicht volplakken met post-its en een ijsblok laten smelten door middel van hun eigen lichaamswarmte. 

Nieuw seizoen

De spelshow is al een paar seizoenen op rij een succes, maar toch is er een kleine 'maar'. De VIPS-editie scoort namelijk beduidend beter dan de editie met bekende Nederlanders, zo bleek afgelopen seizoen die werd gewonnen door de 30-jarige James Eekels uit Arcen. Toch heeft SBS6 er blijkbaar nog genoeg vertrouwen in. De zender gunt de reeks een nieuw seizoen.

Wil je nu zelf ook kijken of je een Alleskunner bent? Geef je dan hier op. De opnames vinden plaats in de maand augustus.

Meer over