Update van de winnares

De Bachelor België ten einde: Heeft Fabrizio Tzinaridis de liefde gevonden?

28 april 2022 10:19 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Vijftien dames gingen aan het begin van het Belgische De Bachelor-avontuur de strijd aan om het hart van Fabrizio Tzinaridis. De eindstand is echter duidelijk: ook nu is de voormalig Temptation Island-verleider weer single.

En dat terwijl de romantiek in de aflevering die nu op Videoland staat nog hoogtij vierde. Pas op: spoilers! 

De Bachelor België 

Fabrizio Tzinaridis stond in deze laatste aflevering namelijk voor de ultieme keuze: ging zijn laatste roos naar de Vlaamse Margaux of toch naar de Nederlandse Madieke? Voor Fabrizio was die keuze eenvoudig: "Ik word blij, maar ook bang van jou op hetzelfde moment en je triggert me op zoveel manieren. Je hebt me zo vaak weten te verrassen en ik krijg geen genoeg van jou. Ik ben dan ook meer dan ooit nieuwsgierig wat het leven voor ons in petto kan hebben", sprak hij uit tegen een stralende Madieke.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @debachelorvl

Madieke

Een mooie toekomst leek bijna een zekerheid, maar niets is minder waar. Madieke laat namelijk nu aan HLN weten dat het alweer over en uit is. "Na het programma waren we geen koppel, maar hebben we wel een tijd stiekem gedatet", vertelt ze. "Omdat hij het zo druk heeft, konden we elkaar echter niet vak zien. Voor mij was dat een struikelblok, omdat je in een relatie toch tijd moet kunnen vinden voor elkaar. Tijdens ons derde afspraakje vertelde Fabrizio dat hij geen verliefdheid voelde. Dan stopt het natuurlijk."

De Bachelor België is nu volledig te zien op Videoland.

Meer over