Drama-alert

Deze vrouwen staan in de finale van De Bachelor België

21 april 2022 13:43 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Naast 'onze eigen' Thomas van der Vlugt stond ook Fabrizio Tzinaridis deze week in de Vlaamse De Bachelor voor een lastige keuze. In welke twee dames zag hij nog genoeg potentie om mee door te gaan?

Aan het keuzemoment ging wel wat drama vooraf. Waar het namelijk in de Nederlandse variant blijft bij wat getongzoen, ging Fabrizio deze week een stapje verder met zowel Madieke, Margaux als Sanne.

Lees ook: Dit zijn de finalisten van De Bachelor Nederland

Fabrizio Tzinaridis 

Fabrizio Tzinaridis begon een paar weken geleden vol overtuiging aan het avontuur. De voormalig verleider van Temptation Island zou klaar zijn voor een echte relatie en vol respect voor de vrouwen op zoek gaan naar zijn grote liefde. Echter, de kijkers die vandaag op Videoland naar de uitzending keken, zagen toch weer die oude kant. Nadat hij eerst namelijk op 'passionele wijze' het bed deelden met Madieke, gaf hij op de date met Sanne ook toe aan de lust.

De Bachelor

Nu denk je: erger kan niet. Maar niets is minder waar. Met de Belgische studente Margaux dook hij - na een confronterend gesprek over haar ex - eveneens tussen de lakens. "Maar het was geen goedmaakseks", aldus Fabrizio aan Goedele Liekens. "Het was gewoon seks". En het pijnlijkste van alles: de dames waren vlak voor de nieuwste rozenceremonie niet op de hoogte dat dit was gebeurd. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Rozenceremonie

Toch had Fabrizio ook deze week weer alle touwtjes in handen en mocht hij kiezen met welke twee vrouwen hij het avontuur afmaakt. Voor Margaux en Madieke was er 'goed' nieuws, maar voor Sanne helaas niet. "Ik heb Sanne geen roos gegeven, omdat ik denk dat zij het minst van alle drie naar mij toegegroeid was", verklaarde Fabrizio na afloop aan de camera's. "Ik heb iets meer momenten meegemaakt met Madieke en Margaux dan met Sanne."

Sanne uit De Bachelor

Sanne begreep er niets van en stak dat niet onder stoelen of banken. "Ik vind het echt een domme keuze. Ik vind het echt zo'n sukkel. Ja, maar het is zijn verlies. Zo zie ik het. Maar als dit voor hem goed voelt, wens ik hem veel geluk." 

De Bachelor België is elke donderdag te zien op Videoland.

Meer over