De Bevers zijn terug

De Bevers kondigen startdatum nieuw seizoen aan

14 februari 2023 13:52 | reality | Door Susanne Jansen

© Tom Cornelissen
Het nieuwe seizoen van De Bevers was al even geleden aangekondigd, maar nu is ook bekend wanneer we weer van het leven van John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens kunnen genieten.

De serie is namelijk vanaf 6 april te zien op RTL 5. Dit maakten John de Bever en Kees Stevens, samen ook wel bekend als De Bevers, vandaag bekend tijdens een Valentijnsvideo. En als het aan John ligt is dit nog lang niet het laatste seizoen en komen er nog honderden afleveringen van de realitysoap. 

Eisen vanuit RTL

Dat John de Bever last van gehoorproblemen heeft, is geen geheim. Hij maakt er zelf meestal een geintje van. Voor het nieuwe seizoen dacht RTL hier toch echt anders over, zij willen namelijk dat de volkszanger een gehoorapparaat gaat dragen. Dit vertelden de heren eerder in een aflevering van RTL Boulevard.

Of we John dit seizoen echt gaan terug zien met een gehoorapparaat is nog maar de vraag, eerder zei hij namelijk dat hij wel prettig vindt om af en toe niks mee te krijgen van wat zijn enthousiaste, praatgrage man en manager Kees Stevens allemaal te vertellen heeft. 

Meer over