Oh nee!

De Bondgenoten neemt sowieso afscheid van deze 4 bewoners

4 juni 2024 10:26 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Of ze deze cyclus nu winnen of verliezen, voor drie deelnemers zit het De Bondgenoten-avontuur er na deze cyclus op. Zij gaven in de uitzending van maandag aan vrijwillig te willen vertrekken.

Voor sommige mensen is er echter nog hoop: zij kunnen nog naar huis met een ton.

De Bondgenoten

Aan het einde van ieder cyclus krijgen de deelnemers van De Bondgenoten allemaal een keuze: gaan ze nog een cyclus door of pakken ze vrijwillig hun koffers om de loods te verlaten? Afgelopen maand ging dit moment nog geruisloos voorbij, maar deze cyclus is dat een heel ander verhaal. Kainé, Nick en Eduardo hebben de afgelopen maanden veel geleerd, maar vinden het hoog tijd om hun leven thuis weer op te pakken.

Kainé en Nick zullen dit sowieso doen met lege handen, maar voor Eduardo is er nog een sprankje hoop. Zijn team strijdt namelijk in de aflevering van dinsdag om de grote finale te mogen spelen. Ed, Robert, Erik en Gerrit moeten dan alleen nog wel het team van Beau, Lodewijk, Sam en Rowena zien te verslaan. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Denise in De Bondgenoten

Voor wie het De Bondgenoten-avontuur er ook opzit, is Denise. Haar team slaagde er maandag niet in om de eerste knock-out te spelen en moest dus iemand naar huis stemmen. Chelsea, Bo en Serena kozen uiteindelijk - na een slim plannetje van die eerste twee - voor Denise, waardoor ook zij de komende cyclus niet meer te zien zal zijn.

Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet De Bondgenoten iedere werkdag vanaf 19:45 uur op SBS6.

Meer over