Komen en gaan

De Bondgenoten-deelnemer neemt in tranen afscheid: 'Lekker naar mijn familie'

7 december 2023 10:33 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Het De Bondgenoten-avontuur van Kaylee zit er nu toch echt op. Haar teamgenoten Jelle en Jorrit besloten haar unaniem naar huis te sturen.

En dat kwam toch wel als een verrassing.

Lees ook: Alles over De Bondgenoten 

Kaylee in De Bondgenoten

Als je de kijkers van De Bondgenoten vooraf had gevraagd wie er de grootste kans had om naar huis te worden gestuurd, zouden waarschijnlijk weinig mensen op Kaylee hebben gestemd. Dit komt vooral door haar afspraak met Jelle om bij een eventueel verlies samen voor Jorrit te kiezen. Waarom Jelle uiteindelijk last minute is geswitcht is niet bekend, maar toch is het resultaat voor Kaylee niet minder hard: zij moest in de aflevering van woensdag haar spullen pakken en de loods verlaten.

Emotioneel afscheid

Dit ging wel gepaard met de nodige emotie. "Ik vind het wel spannend nu om weer naar buiten te gaan", liet ze haar medebewoners weten. "Ik ben heel dankbaar voor de mensen die ik heb mogen leren kennen in dit huis. En dat ik weet wat voor mooie personen jullie allemaal zijn. Thuis zag je niet wat je hebt en nu ben ik echt gaan inzien hoeveel alles waard is. Dank jullie wel iedereen, ik vond het amazing. Ik ga lekker naar mijn familie."

Wie wint de eerste 100.000 euro?

In de aankomende aflevering van De Bondgenoten zal er wederom een exit te zien zijn, maar die zal een stuk vrolijker zijn. De leden van team Haaien maken immers nog kans op de eerste 100.000 euro. Wie er straks al juichend de deur uit zal lopen, is echter nog de vraag. 

De Bondgenoten is elke werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over