Zucht

De Bondgenoten-kijkers gaan los over Casper: ‘Ga naar huis’

17 januari 2024 12:00 | reality | Door Judith Regeling

© KIJK.nl

De kijkers van het SBS6-realityprogramma De Bondgenoten zijn helemaal klaar met Casper. Ze zien hem het liefst vandaag nog vertrekken.

Men begint zich ook af te vragen of hij überhaupt zelf nog wel plezier beleeft aan het programma.

Lees ook: Dit zijn de afvallers van De Bondgenoten 

Casper in De Bondgenoten

Als er één kandidaat van De Bondgenoten de afgelopen weken al de tongen wist los te maken, is het Casper wel. Op het ene moment is hij vriendelijk en staat hij voor iedereen klaar, maar het volgende moment kan hij niemand uitstaan. Wanneer hij in deze stemming is, laat hij dat duidelijk merken door luidkeels zijn ongenoegen te uiten. Hij onderbreekt zijn huisgenoten regelmatig en eist dat zij naar hem luisteren, maar staat zelf niet open voor hun mening.

Ontevreden kijkers

Vanwege deze wisselvallige reacties beginnen veel kijkers zich af te vragen of Casper wel op zijn plaats is in het huis. Vooral omdat hij zelf ook regelmatig laat vallen dat hij wil vertrekken, om dat vervolgens niet te doen. De trouwe fans van het programma zijn er in ieder geval helemaal klaar mee en spreken via X de wens uit dat de makers ingrijpen voordat het, net als bij de situatie van Jorrit, echt escaleert.


Nieuwe ruzie

Of dat laatste ook snel gaat gebeuren, is de vraag. In het voorstukje van de komende aflevering is Casper nog gewoon te zien. In die uitzending draait het dan ook meer om die andere herrieschopper: Daniëlle. Donna en zij krijgen het ook ditmaal aan de stok om... eten.

De Bondgenoten is iedere werkdag rond 19:45 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via KIJK.nl en NLZiet.

Meer over