Oeps!

De Bondgenoten-kijkers gaan los na 'valse' actie van Kainé: 'Gadverdamme'

29 mei 2024 14:01 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet

Kainé mag dan wekenlang een van de populairste spelers van De Bondgenoten zijn geweest, maar de vraag is: voor hoelang nog? De kijkers zijn het namelijk duidelijk niet eens met een van haar sneaky acties.

Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit.

Lees ook: Donna en Wesley hebben héél leuk nieuws voor hun voormalig huisgenoten in De Bondgenoten 

De Bondgenoten

De deelnemers van De Bondgenoten kregen deze week opnieuw een lastige opdracht voor hun kiezen: elk team moest één persoon aanwijzen om een knop zo lang mogelijk ingedrukt te houden. De prijs? 100 extra punten.

Klinkt simpel, toch? Niet echt. Vooral niet als die opdracht meer dan 24 uur duurt en de verveling toeslaat. Bij Lodewijk resulteerde dat erin dat hij de knop op een gegeven moment niet met zijn handen indrukte, maar met zijn onderarm. Iets wat eigenlijk niet is toegestaan, zo vond Kainé. Daarom besloot ze om de spelleiding erbij te betrekken, hopend dat het team van Lodewijk gediskwalificeerd zou worden.

Kainé 

Of de spelleiding naar haar luistert of niet, valt nog even af te wachten. Maar populair heeft ze zich met deze beslissing in ieder geval niet gemaakt. "Gadverdamme Kaine. Wow. Weet je, had Lo er pas een uur of wat gestaan, maar na 24 uur, ga je echt het respect voorbij voor deze jongen", klinkt het dan ook zoal op socialmediaplatform X.

Een andere kijker sluit zich daarbij aan: "Kainé behoort absoluut tot mijn favorieten in het huis. Maar gekeken naar hoelang deze mannen er al staan, en hun prestaties, verdienen ze niets als respect. Kainé (maar vooral aanstichter Bo) had dit kunnen respecteren en over kunnen laten aan het programma zelf."

Lees hier meer opmerkingen.

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over