Oh-oh

De Bondgenoten-kijkers helemaal klaar met Eduardo: 'Ga lekker naar huis'

17 april 2024 12:00 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
De vaste kijkers van De Bondgenoten zijn duidelijk niet alleen maar klaar met Sam. Op X stroomt het ook vol met allerlei negatieve reacties gericht aan: Eduardo.

Ook hem zijn ze liever kwijt dan rijk.

Lees ook: Alles over De Bondgenoten 

Eduardo

Eigenlijk is het best opvallend dat Eduardo nu in negatieve zin opvalt. De deelnemer, die al sinds de start van de partij is, ontpopte zich namelijk de afgelopen maanden tot een liefdevol en warm vaderfiguur die opkwam voor de wat jongere deelnemers. Die fijne tijden lijken echter voorbij, want Eduardo heeft nog maar één doel: die felbegeerde ton mee naar huis nemen.

Om dat te bereiken, werkt hij vooral tactisch. En dat hebben enkele deelnemers al aan den lijve ondervonden. Zo zorgde hij er eerder al samen met Robert voor dat Beau de finale niet mocht spelen. Ook nu is Beau weer de gebeten hond. Eduardo wil er deze cyclus alles aandoen om de Haaien te verslaan in de hoop dat Beau dan definitief de loods zal moeten verlaten. Met lege handen.

Online reacties

Wat Eduardo nu precies tegen Beau heeft, blijft voor hem een weet en voor de kijkers een vraag. Zij snappen er op hun beurt dan ook werkelijk niets van en lijken zich nu juist te scharen achter Beau. Dat blijkt wel uit de veelzeggende reacties die je hieronder vindt.

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over