Wie krijgt er 100.000 euro?

De Bondgenoten nadert eindelijk zijn allereerste ontknoping

5 december 2023 10:42 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Hoewel De Bondgenoten al op 22 oktober van start ging, is er tot op heden nog geen bedrag van 100.000 euro uitgereikt. Dat verandert echter deze week, want op dinsdag en woensdag staat de langverwachte eerste ontknoping op het programma.

Zijn De Haaien nog te verslaan?

Lees ook: Alles over De Bondgenoten 2023 

De Bondgenoten

Bij aanvang van het avontuur in de loods kregen de deelnemers van De Bondgenoten een belofte: elke maand zou een van hen met maar liefst 100.000 euro naar huis gaan. Nu zijn we al meer dan 30 afleveringen en zes weken verder, maar tot op heden heeft nog niemand dat aanzienlijke geldbedrag in ontvangst mogen nemen.

Desondanks gloort er hoop, want in de uitzending van dinsdag 5 december gaan de zogeheten knock-outs van start. In deze fase zullen alle teams opnieuw tegen elkaar strijden om felbegeerde punten. Het team met het hoogste aantal punten na deze strijd zal de finale mogen spelen. Bovendien wordt onthuld welk team het minst heeft gescoord en welke deelnemer daarvan zijn of haar koffers zal moeten pakken.

Geldbedrag winnen

Naar verwachting zal pas in de aflevering van woensdag duidelijk worden wie van het winnende team de allereerste gelukkige is die met het geldbedrag naar huis gaat. Wordt dus snel vervolgd!


De Bondgenoten
is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via KIJK.nl en NLZiet. 

Meer over