Ophef!

De Bondgenoten verdeelt de kijkers: Donna en Wesley vs. Daniëlle

31 januari 2024 13:32 | reality | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Als één realityprogramma momenteel voor een behoorlijke tweedeling zorgt bij de kijkers, is het De Bondgenoten wel. Online kunnen kijkers het maar niet eens worden voor wie ze moeten kiezen: Donna & Wesley of Daniëlle.

Voor beide partijen is het te hopen dat deze cylcus snel ten einde is.

Lees ook: Alles over De Bondgenoten 

Donna & Wesley vs. Daniëlle

Al sinds het begin van deze derde cyclus zit De Bondgenoten vol met ruzietjes, discussies en vooral heel veel onrust. Dit is niet alleen toe te schrijven aan Casper, zoals we eerder al schreven, maar ook aan de Gieren. Donna, Wesley en Vincent lijken maar niet op één lijn te kunnen komen met Daniëlle, die inmiddels zelfs niet meer met haar bondgenoten in een kamer wil slapen. Ze heeft zich daarom verplaatst naar een van de gemeenschappelijke ruimtes in de hoop daar wat rust te vinden.

Allerlei discussies

Zoals een goede realityshow betaamt, gaan kijkers hier ook in mee. Toch lijken zij het online maar niets eens te kunnen worden over wie van deze twee 'teams' nu gelijk heeft. Waar het ene deel snapt waar de frustraties van met name Donna en Wesley vandaan komen, staan sommige juist achter Daniëlle. Zij hebben het idee dat zij door dit hechte duo wordt buitengesloten en mede daardoor weinig zeggenschap heeft over wat er gebeurt binnen haar team.

Ze beweert dan ook dat ze geen crackers mag eten, te weinig thee krijgt, en zelfs over een pakje smeerkaas ontstaat gedoe. De reden? Volgens Donna en Wesley moeten ze punten sparen om straks niet als laatste in de ranglijst te eindigen. Ze willen immers niet de kans lopen dat een van hen straks naar huis moet. 

Online reacties

Benieuwd hoe de kijkers er tegenover staan? Lees hieronder enkele reacties.

De Bondgenoten is iedere doordeweekse dag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via NLZiet en Kijk.nl

Meer over