Januari 2023

De eerste details van Big Brother 2023 zijn bekend

22 september 2022 09:27 | reality | Door Judith Regeling

© Michel Schnater
Dat Big Brother een derde seizoen zou krijgen, was geen verrassing meer. Toch weten we nu ook wanneer we de reeks ongeveer kunnen verwachten.

Voor de fans zal het niet uit te lucht komen vallen: net als in het eerste en tweede seizoen start ook deze reeks in januari. De verwachting is dat de eerste aflevering op maandag 2 of 9 januari te zien zal zijn.

Lees ook: Nieuw seizoen Big Brother op komst 

Big Brother 2023

In de gloednieuwe reeks gaat Big Brother samen met zijn bewoners weer het ultieme experiment aan. Hij stelt de nu nog onbekende bewoners dikwijls op de proef met spellen en uitdagingen en daarbij is niets wat het lijkt. Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om uiteindelijk in de voetsporen te treden van winnaars Jill Goede en Salar Abbasi Abraasi? Het belooft weer een seizoen vol uitersten te worden.

Eerste details

Veel is er natuurlijk nog niet bekend over de inhoud, maar toch strooit RTL al met wat details. Zo staat het derde seizoen van Big Brother gepland voor de maanden januari en april 2023 en zal de reeks van maandag t/m zaterdag om 20:30 uur te zien op RTL 5 en 24/7 op streamingdienst Videoland. Net als afgelopen seizoen zal de liveshow op zaterdag plaatsvinden. Elke aflevering duurt gemiddeld zo'n 43 minuten.

Big Brother is in januari dus weer te zien op RTL 5.

Meer over