Ze komen terug!

De Kraantjes uit Een Huis Vol maken binnenkort hun comeback op televisie

14 februari 2023 09:49 | reality | Door Judith Regeling

© Stijn Ghijsen
Fans van de familie Kraan uit Een Huis Vol hoeven dit gezin niet langer te missen. Ze keren namelijk binnenkort terug op televisie.

De precieze details zijn echter nog niet helemaal duidelijk.

Lees ook: De Kraantjes uit Een Huis Vol verwelkomen negende kind 

Een Huis Vol

De familie Kraan uit Boskoop werd bekend door het succesvolle realityprogramma Een Huis Vol. Inmiddels zijn ze daar al een tijdje niet meer in te zien, maar toch heeft hun leven in de tussentijd niet stilgestaan. Het gezin onder leiding van Iva en Linda emigreert namelijk binnenkort naar Luxemburg, waar de vader van de familie manager wordt op een camping. 

De familie Kraan

De familie Kraan zou dit avontuur in eerste instantie zelf vastleggen, maar dat hoeft niet meer, zo blijkt vandaag. "Wij vloggen even niet meer voor ons YouTube-kanaal en daar hebben wij een hele goede reden voor, want wij zijn weer druk aan het filmen voor een geweldige serie", aldus de familie op Instagram. "Alles wordt gefilmd: van de verkoop van ons huis in Boskoop tot de eerste nacht in Luxemburg én natuurlijk ook hoe wij gaan wonen en werken in Luxemburg op Camping Krounebierg."

Wordt vervolgd... 

De kijkers moeten er echter nog wel even geduld voor hebben: "Het duurt nog even voor jullie het kunnen zien, maar wij laten jullie meegenieten van ons nieuwe leven, ons nieuwe avontuur in Luxemburg", vervolgen ze. Hoewel daarnaast nog onduidelijk waar het te zien zal zijn, hebben hun fans al wel een vermoeden: zij gaan ervan uit dat ze worden gevolgd door de camera's van Ik Vertrek van AVROTROS, Het Roer Om van SBS6 of dat ze een eigen realityserie krijgen op SBS6 of TLC. Wordt vervolgd!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door De Kraantjes (@dekraantjes)

Meer over