Even voorstellen.. Diego González-Clark

De nieuwe Prince Charming is een alleenstaande vader

10 september 2022 11:22 | reality | Door Jef Willemsen

© Videoland/Jasper Suyk
In het derde seizoen van de Videolandreeks Prince charming gaat ditmaal een alleenstaande jonge vader op zoek naar de man van zijn dromen.

Na twee seizoenen waarin een jonge, ongebonden knappe man zocht naar de ware gooien de makers van Prince Charming het over een totaal andere boeg. Ditmaal is het een jonge, ongebonden knappe vader die de liefde hoopt te vinden. 

Aladdin

De keus is gevallen op de dertigjarige Diego González-Clark. Hij verdient de kost als zanger, danser en acteur, schittert momenteel in de musical Aladdin en werd eerder dit jaar vrijgezel na een langdurige relatie. Samen met zijn ex Vincent deelt hij de zorg voor zoontje Sem. 

Nieuwe liefde

Diego's ex heeft inmiddels de liefde alweer gevonden bij personal trainer en influencer Sander Bos die op zijn beurt weer de ex is van tv-kok Hugo Kennis. Nu is het aan Diego om de liefde te vinden op Kreta. Zo schrijft hij: "De laatste tijd stond mijn leven op z'n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!"

Het derde seizoen van Prince Charming wordt later dit najaar verwacht bij Videoland.

Meer over