Videoland geeft blikvanger uit B&B Vol Liefde eigen realityserie: De Ware Jacob

14 juli 2022 11:06 | reality | Door Jorrit van Broekhoven

© Videoland
Jacob was de blikvanger in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Deze zomer geeft Videoland hem zijn eigen realityserie De Ware Jacob, waarin hij probeert zijn B&B én zijn liefdesleven nieuw leven in te blazen.

In het eerste seizoen van B&B Vol Liefde zagen we hoe de zestigjarige Jacob na twee magere coronajaren weer wat toeristen naar zijn villa Casa do Monte in de Portugese Algarve probeerde te lokken. Dat viel een beetje tegen. De gasten waren bot en het lukte Jacob niet om de liefde te vinden. Videoland geeft Jacob nu zijn eigen realityshow, waarin hij opnieuw zijn geluk probeert.

De Ware Jacob

De realityserie De Ware Jacob volgt de chaotische taferelen in Casa do Monte en gunt de kijker een blik in Jacobs turbulente liefdesleven. Verder zit Jacob vol nieuwe plannen voor zijn onderneming, zoals de aankoop van nieuwe villa's en een bruisende summerparty in jaren 80-stijl. De grote vraag is natuurlijk of hij dit keer ook een vrouw aan zijn zijde weet te vinden.

Datum

Vanaf vrijdag 15 juli verschijnt er op Videoland wekelijks een nieuwe aflevering van De Ware Jacob, en in de onderstaande video heet Jacob je persoonlijk welkom. Op Videoland kijk je ook het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde een week vooruit.

Meer over