Uitzwaaien

Deelnemer vertrekt na een week al vrijwillig uit Een Jaar van Je Leven

6 september 2022 12:58 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

Een deelnemer van de nieuwe SBS6-realityshow Een Jaar van Je Leven heeft dinsdag besloten om na een week al vrijwillig naar huis te gaan. 

De 27-jarige Wesley uit Haarlem vroeg maandag zijn '24 uur' aan. Dit is een optie waarbij een kandidaat een dag de tijd krijgt om na te denken over een vrijwillig vertrek. Dinsdag hakte hij de knoop definitief door.

Een Jaar van Je Leven

Vandaag zitten de deelnemers precies een week in de loods op een afgelegen plek in Nederland. Wesley is de eerste kandidaat die zelf vertrekt. Hij miste zijn vriendin en dagelijkse bezigheden en kon daardoor zijn draai niet vinden in de groep. "Ik zit niet zo lekker in mijn vel. Ik voel mij hier niet op mijn gemak", vertelde hij aan de andere bewoners toen hij zijn vertrek aankondigde.

Lees ook: alles over Een Jaar van Je Leven

Deelnemers

Er zijn op dit moment nog 37 van de 40 deelnemers over. De eerste viel af voordat de poorten van de loods überhaupt open waren gegaan. Maandag moest de tweede deelnemer vertrekken, nadat hij via een spel werd weggestuurd door een andere kandidaat. Dit is in de tv-uitzending van dinsdagavond te zien.

Een Jaar van Je Leven is 24/7 te volgen bij Videoland via twee livestreams en dagelijks om 18:20 uur te zien bij SBS6.

Meer over