Geen doekjes om winden

Deelnemers geven zich letterlijk bloot in eerste beelden B&B Vol Liefde 2023

27 juni 2023 13:53 | reality | Door Faye Heijnis

© Screenshot RTL Boulevard (RTL)
Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde moet nog beginnen, maar het is nu al duidelijk wie de smaakmakers worden. Zo verschijnt een deelnemer samen met zijn mogelijke liefdespartners poedelnaakt voor de camera.

Walter runt een bed and breakfast in het Franse Corrèze. Daar biedt hij healings, energetische massages en creatieve cursussen aan. "Tantra speelt een belangrijke rol in mijn leven", voegt hij daar aan toe. Al snel wordt duidelijk dat gasten bij zijn B&B gerust uit de kleren mogen gaan. Dat doet hij dan ook voor de camera van B&B Vol Liefde, samen met de vrouwen die voor het programma naar hem zijn afgereisd. 

Je kunt de eerste beelden van B&B Vol Liefde 2023 hieronder bekijken.

B&B Vol Liefde 2023 en -special

B&B Vol Liefde is vanaf 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Wil je niets missen? Houd dan deze pagina in de gaten. Op 7 juli is een B&B Vol Liefde-special te zien, waarin Art Rooijakkers oud-deelnemers opzoekt. Zo reist hij af naar Debbie en haar pasgeboren baby in Zuid-Italië en spreekt hij Astrid en Harm Jan, die dit najaar gaan trouwen. Ook gaat Art langs Hans: is zijn B&B in Toscane, die hij samen met ex Libera runde, eindelijk verkocht? Tot slot krijgen we te zien of de B&B van Richard eindelijk af is. 

Meer over