Voorstelrondje

De deelnemers van Love Island 2022 zijn bekend

4 juli 2022 15:09 | reality | Door Janine van Rooden

© RTL/Tom Cornelissen

Vanaf 11 juli 2022 is het nieuwe seizoen van Love Island te zien bij Videoland. Tijd om kennis te maken met de deelnemers van dit jaar!

Wie worden de eerste koppels en... blijven ze het hele seizoen bij elkaar?

Sunita

De 21-jarige Sunita timmert al een paar jaar aan de weg als model. Ze is nu tien maanden single en op zoek naar een avontuurlijke man die haar vooral steunt in alles wat ze doet.

Amandine

Amandine is erg ambitieus en werkt als Miss-coach om andere meiden goed te kunnen begeleiden tijdens Miss-verkiezingen. De 20-jarige Vlaamse heeft nog nooit échte verliefdheid gevoeld en hoopt daar tijdens Love Island verandering in te kunnen brengen.

Tene

De 26-jarige Tene droomt van een succesvolle modellencarrière, zodat ze een inspiratie kan zijn voor andere vrouwen met alopecia. Dat doet ze het liefst met een sterke man aan haar zijde. Ze is nu twee jaar single en 'ready to mingle'.

Manon

Manon is een echte dierenvriend. Ze heeft drie honden, drie paarden, vier kippen en een heleboel vissen. De 23-jarige Vlaamse mist eigenlijk nog maar één dier: een knuffelbeer! Ze zoekt een ambitieuze gentleman die niet bang is om initiatief te nemen.

Kimbery

De 24-jarige Kimbery werd in 2020 Miss Exclusive en nam zo een prinsessenkroon mee naar huis, maar ze is nog steeds op zoek naar haar prins op het witte paard. Ze hoopt tijdens Love Island een lange man met bruine lokken tegen te komen.

Fé is opticien in opleiding en bekijkt het leven door een roze bril, maar als het om haar eigen liefdesleven gaat is ze minder optimistisch. Ze loopt haar droomman liever tegen het lijf in het echte leven, dan dat ze er urenlang mee moet chatten via dating-apps.

Gideon

De 25-jarige Gideon is een internationaal model met veel succes. Zijn eerdere relaties liepen stuk op het feit dat hij voor zijn werk de hele wereld rond moet reizen, dus daar moet zijn nieuwe liefde wel mee om kunnen gaan.

Mehti

Mehti is bezig met de laatste loodjes als student en hoopt in de toekomst een succesvolle onderneming te starten. De 26-jarige gaat tijdens Love Island op zoek naar zijn eerste échte liefde die vooral slim, eerlijk en zorgzaam moet zijn.

Merijn

De 21-jarige Merijn is een echte energiebom met een succesvol eigen elektrobedrijf. Zijn liefdesleven is nog niet echt op gang gekomen, dus het is de hoogste tijd dat daar eens verandering in komt.

Lennert

Lennert is erg sociaal en kan mensen goed een luisterend oor bieden. De 24-jarige is anderhalf jaar single en op zoek naar een serieuze relatie met een dame die mooi van buiten én van binnen is.

Marvin

De 28-jarige Marvin heeft een eigen vastgoedkantoor en heeft zijn leven goed op orde. Hij mist alleen nog een soulmate aan zijn zijde. De Vlaming is eigenlijk altijd aan het werk geweest waardoor hij geen tijd had om te daten. Daar komt op Love Island verandering in.

Jules

Jules werkt als ober in een restaurant en is een echt feestbeest. De 24-jarige Vlaming heeft nog niet veel van serieuze relaties geproefd. Hij hoopt iemand tegen te komen die vooral met zijn 'vibe' weet te matchen.

Meer over