Arme Dave

Denise gaat los op Dave in B&B Vol Liefde

24 augustus 2022 09:50 | reality | Door Irma Tomas

© RTL Nederland
Wekenlang leek het de goede kant op te gaan met Dave en Denise in B&B Vol Liefde, maar toen Dave zijn gastvrouw vertelde dat hij wilde vertrekken, viel dat helemaal niet lekker.

Dave was de eerste man die Denise kwam opzoeken in Spanje en het klikte meteen tussen de twee. De twee zagen concurrenten komen en gaan en Dave bleef. Tot gisteren dan. De grootverbruiker van de sportschool werd maar niet verliefd op Denise en dus vond hij het tijd om te vertrekken. Denise leek de afwijzing tot grote opluchting van Dave in eerste instantie goed op te pakken, maar na wat overpeinzingen veranderde haar houding volledig. 

'Dave is nep'

De donkerharige B&B-houdster vond dat Dave haar aan het lijntje had gehouden met aardige appjes en noemde hem nep. De woordenwisseling, waarbij zelfs de moeder van Denis werd betrokken, eindigde in tranen voor beide partijen. Zoveel emotie hadden we niet meer gezien in B&B Vol Liefde sinds de uitbarsting van Astrid 'Dit is mijn grens!' uit Oostenrijk. 

Kijkers kozen dan ook massaal de kant van Dave tijdens deze hoogoplopende ruzie. 

Denise heeft in Sven nu nog 1 man over in haar B&B. De kans dat er alsnog liefde ontstaat in Spanje is klein maar bestaat.

Meer over