Afscheid

Deze deelnemer heeft op de valreep het Big Brother-huis verlaten

8 april 2024 15:11 | reality | Door Janine van Rooden

© Tom Cornelissen/Rob Jacobs

De finaleweek van Big Brother 2024 is begonnen, maar er zitten nog te veel deelnemers in het spel om de finale daadwerkelijk te kunnen spelen. Voor twee van de vijf overgebleven kandidaten houdt het avontuur daarom deze week alsnog op. 

Eén van hen moest maandag al de realityshow verlaten.

Nominaties

Afgelopen weekend werden er verschillende spellen gespeeld waarin de bewoners zich konden vrijstellen van een eliminatie. Er bleven daardoor twee namen over die genomineerd werden en waarop de kijkers thuis konden stemmen. Dat waren Ashley en Randy.

Afscheid

De deelnemers moesten maandag plaatsnemen op de grote bank in de woonkamer van het huis, waar ze te horen kregen wie er per direct zijn of haar koffers moest pakken. Het was Ashley die zich in de gameroom bij presentatoren Geraldine Kemper en Tatyana Beloy moest melden voor haar vertrek.

"Het was zo'n mooi avontuur! Ik heb alles gedaan wat ik wilde doen", zei Ashley bij haar afscheid.

Bekijk ook: alles over Big Brother

Finaleweek

Op dit moment zijn alle vier de overgebleven kandidaten genomineerd en kunnen de fans wederom stemmen op hun favoriet. Op woensdag 10 april vertrekt er nog één bewoner waarna er drie finalisten overblijven. 

Wanneer is de finale van Big Brother 2024 te zien?

De finale van Big Brother 2024 is op zaterdag 13 april om 20:00 uur te zien op RTL 5 en bij Videoland. De livestreams zijn tot die tijd ook nog te volgen bij de streamingdienst

Meer over