Finale is in zicht!

Deze deelnemer moet na Ashley het Big Brother-huis verlaten

10 april 2024 11:43 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen/Rob Jacobs
De finale van Big Brother komt er nu toch echt bijna aan, maar deze zal worden gespeeld zonder Jimmy. De vrolijke speler moest namelijk zojuist het huis definitief verlaten.

Hij kreeg te weinig stemmen van de mensen thuis.

Big Brother

Als deze week ergens de spanning om te snijden is, is het wel in het Big Brother-huis. Aanstaande zaterdag is het na bijna drie maanden van competities, bondjes en emotie tijd voor de grote finale. Deze wordt traditiegetrouw gespeeld door drie bewoners. 

Aan het begin van deze cruciale week waren er echter nog vijf bewoners in het huis, wat natuurlijk eigenlijk niet kan. Daarom moest Ashley afgleopen maandag al afscheid nemen, nadat ze er niet in slaagde om Randy te verslaan in strijd om de gunst van de kijkers.

Stemmen op je favoriet

Vervolgens gingen de stembussen weer open en konden de kijkers tot woensdagochtend 10:00 uur stemmen op de overgebleven deelnemers Randy, Glenn, Alice en Jimmy. Uiteindelijk trok Jimmy van de vier aan het kortste eind: hij kreeg te weinig stemmen en dus ook van presentatrice Geraldine Kemper en Tatyana Beloy te horen dat hij direct het Big Brother-huis moest verlaten. 

Benieuwd wie er zaterdag wel als winnaar uit de bus komt? De finale van Big Brother zie je aanstaande zaterdag vanaf 20:00 uur op RTL5 en Videoland. Stem vooral nog via deze link op je favoriet.

Meer over