Voorspelling

Deze koppels hebben de meeste kans om Love Island 2023 te winnen

13 september 2023 13:25 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland

Het huidige seizoen van Love Island 2023 nadert zijn einde. Het is dus hoog tijd om de balans op te maken: welke twee deelnemers hebben de meeste kans om dit programma te winnen?

We hebben ze gerankt! 

5. Kevin en Lot

Op nummer 5 vinden we Kevin en Lot. Hoewel de vonken niet direct oversloegen toen ze elkaar vorige week ontmoetten tijdens Casa Amor, lijken ze tot op heden niet helemaal op dezelfde golflengte te zitten.

Kevin twijfelde zelfs kort nadat hij terugkeerde naar de villa of Lot wel echt zijn type was, wat ons doet afvragen of hun connectie wel sterk genoeg is om de hoofdprijs te winnen. De kijkers moeten immers stemmen en die zien alles. Echt alles. 

Kevin en Lot uit Love Island 2023
Kevin en Lot uit Love Island 2023

4. Job & Nathalia

Op de vierde plaats hebben we Job en Nathalia. Love Island draait soms om geluk hebben, zo moet Job dit jaar wel beseffen. In 2021 vond hij al snel de liefde bij Esmee, maar dit jaar verliep anders.

Hij probeerde het een tijdje met Naomi, maar al snel bleek dat geen match made in heaven. Toch lijkt hij nu geluk te hebben gevonden in Nathalia tijdens Casa Amor. "We hebben het heel gezellig en doen ons best. We groeien steeds meer naar elkaar toe en hebben uitgesproken dat we voelen dat het automatisch gaat en dat we naar elkaar toe trekken", aldus de realityster. Toch kunnen ze het lastig krijgen om te winnen, gezien hun prille relatie.

Job en Nathalia in Love Island 2023
Job en Nathalia in Love Island 2023

3. Garbi en Junar

Op nummer 3 zien we Garbi en Junar. Garbi heeft al een aantal turbulente weken achter de rug in de villa, maar het lijkt erop dat Junar haar hart heeft veroverd. 

Hij maakt immers iets in haar los wat ze eigenlijk niet had verwacht. "Ik ben heel gelukkig en hij is echt een van de liefste jongens die ik ooit heb ontmoet in mijn leven. Dus ik ben echt blij", aldus de stralende deelneemster. Of haar blijdschap echter ook genoeg is om de kijkers te overtuigen en te winnen, is de vraag. Er zijn immers nog kapers op de kust!

Garbi en Junar in Love Island 2023
Garbi en Junar in Love Island 2023

2. Nycole en Jonna

Eén van die stellen die de winst weleens van Garbi en Junar kan stelen, is Nycole en Jonna. De twee vonden elkaar aan het begin van het avontuur en zijn sindsdien amper van elkaar weg te slaan. Althans, voor het grootste deel van de tijd dan. Even had hun liefdesverhaal namelijk een voor Nycole vervelende wending gekregen.

Jonna leek tijdens Casa Amor langzaam te vallen voor de charmes van nieuwkomer Thirza. Uiteindelijk besloot hij met zijn hoofd en hart alsnog te kiezen voor Nycole. De vraag is alleen hoe overtuigend ze nog zijn voor de kijkers. Hun kleine ruzietjes en discussies zouden hun zomaar eens de kop (en het geldbedrag) kunnen kosten.

Nycole en Jonna in Love Island 2023
Nycole en Jonna in Love Island 2023

1. Kimmy en Kengi

En last but not least, op nummer 1 staan Kimmy en Kengi. Het zou een grote verrassing zijn als er andere winnaars zijn dan dit liefdevolle duo. Ze zijn al sinds Kimmy als bombshell de villa binnenkwam verliefd op elkaar en met name hun aantrekkingskracht spat van het tv-scherm.

Daarnaast zijn ze het enige echte stelletje wat mede te danken is aan de publieke liefdesbetuiging van Kengi. "Aan het begin van dit avontuur koos je voor mij en daarna zijn we al snel hele mooie en grote stappen gaan zetten. Casa Amor was de ideale test voor ons om te testen hoe ik mij zou voelen zonder jou. Ik heb je enorm gemist en echt geen aandacht gehad voor andere vrouwen", zo maakte hij duidelijk.

Kimmy en Kengi in Love Island 2023
Kimmy en Kengi in Love Island 2023

Vergeet niet om Love Island te blijven volgen. Het programma is van maandag t/m zaterdag te zien op Videoland. 

Meer over