Geen liefde

Dinie blikt terug op Boer Zoekt Vrouw-avontuur: 'Het was te vroeg voor mij'

19 april 2022 14:32 | reality | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV still
Boer Hans moest afgelopen zondag in Boer Zoekt Vrouw noodgedwongen afscheid nemen van Dinie. Via de website van het programma blikt de kandidate nu terug op deze periode en heeft ze het over haar onverwachte exit.

Dinie noemt het hele gebeuren één grote rollercoaster aan emoties.

Dinie

Ondanks dat ze in 2019 haar man verloor aan een hersentumor ging ze vol overtuiging dit nieuwe avontuur aan om zo de liefde te vinden bij boer Hans. Toch kwam ze er uiteindelijk achter dat het nog te vroeg was. "Ik heb een leuke ervaring eraan overgehouden. Ik ben blij met datgeen hoe ik het voor mezelf heb opgelost", blikt ze terug. "Ik heb voor mezelf gekozen en dat voelt heel goed voor mij."

Boer Hans

De realityster erkent dat Hans het niet voor haar was, hoe jammer ze dat ook vond. "Je gaat er toch wel met de verwachtingen heen: nou, misschien worden we wel maatjes", legt ze uit. Maar helaas bleek dat niet de realiteit. "Ik kon niet de liefde vinden bij Hans", aldus Dinie. En dat heeft mede te maken met haar rugzakje. "Ik heb hem denk ik ook wel vergeleken met mijn overleden man en ik werd daar ook heel verdrietig van."

Boer Zoekt Vrouw

En dat had ze van tevoren niet verwacht. "Ik dacht inderdaad dat het wel weer kon. Maar zo was het niet", maakt ze duidelijk. Toch heeft ze nergens spijt van. "Ik denk dat het goed is geweest, omdat ik dit ook graag wilde. Ik vond het ook leuk om de uitdaging aan te aan. En ik merkte gewoon, dit is niet wat ik nu wil en kan doen. Ik denk dat het te vroeg is geweest en zeker met boer Hans om dit verder te laten gaan. Ik moet eerst zelf weer in de reine komen met mezelf voor ik iets aanga." Bekijk hier de gehele video.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over