Cute!

Dirk uit Married at First Sight lijkt alsnog de liefde te hebben gevonden

21 februari 2024 13:54 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het lijkt erop dat Dirk uit Married at First Sight afgelopen Valentijnsdag toch niet alleen heeft doorgebracht. Auteur en kunstenares Patty Harpenau zegt een prille relatie met hem te hebben.

En als het iemand gegund is, is het Dirk wel!

Lees ook: MAFS-expert Patrick verklaart Annekes gedrag tijdens huwelijksdag: 'Verliefd op het plaatje' 

Dirk uit Married at First Sight

De kijkers van Married at First Sight zien al een paar weken hoe het Dirk allesbehalve voor de wind gaat in zijn experiment. Zijn huwelijk met Anneke is namelijk in een paar dagen tijd veranderd van een ware match made in heaven naar een match made in hell. En dat vooral dankzij Anneke. Zij besloot namelijk on nog geen 24 uur na hun toch wel romantische kennismaking de handdoek in de ring te gooien. Tot verbazing en vooral verdriet van Dirk.

Patty Harpenau

Ook schrijfster en kunstenaar Patty Harpenau is dit niet ontgaan. Zij besloot daarom enkele weken geleden contact op te nemen met Dirk om hem een helpende hand aan te bieden, zo vertelt ze vandaag in Story. En dat bleef niet onopgemerkt. Na haar aanbod of ze als coach iets voor hem kon betekenen, zat hij namelijk de volgende avond al bij Patty thuis de op bank. "Dirk kon wel een luisterend oor gebruiken. Hij vertelde ontzettend veel. En ik zag ook hoe leuk, aardig, vriendelijk en gezellig hij is. Een aanwinst voor iedere vrouw."

Hoewel we over verdere details niet beschikken, is er op die avond wel iets ontstaan tussen te twee. "Hij vindt mij leuk, en ik hem", aldus een stralende Patty, die inmiddels al durft te spreken over een 'prille' relatie. Als het iets serieus wordt tussen hen, zal Dirk er een stiefzoon bij krijgen, aangezien Patty de moeder is van zanger Dotan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Nog wel benieuwd hoe het avontuur van Anneke en Dirk afloopt? Married at First Sight is nog iedere dinsdag en woensdag rond 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over