Achtervolging ingezet

Dit is alles wat je moet weten over Het Jachtseizoen 2023

13 april 2023 09:57 | reality | Door Judith Regeling

© Steven van Kooijk
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns openen binnenkort weer de jacht op diverse bekende boeven. Dit is daarom alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen.

Maak je klaar voor het derde seizoen dat wederom vol zit met gedurfde acties en spannende achtervolgingen.

Het Jachtseizoen

In het tv-programma Het Jachtseizoen slaan wekelijks twee bekende Nederlanders samen op de vlucht voor het team van StukTV. Het doel van deze duo's is om maar liefst 4 uur lang uit handen te blijven van het jachtteam, maar hier zijn natuurlijk wel wat voorwaarden aan verbonden.

Zo mogen ze geen gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon en maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten. Verder dragen ze een GPS-tracker die iedere minuten hun locatie doorstuurt naar hun achtervolgers en krijgen ze slechts een voorsprong van 20 minuten.

Wie doen er mee aan Het Jachtseizoen 2023?

De afgelopen twee seizoenen gingen er al heel wat duo's dit avontuur aan, maar niet getreurd: ook dit seizoen hebben Giel de WinterThomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns weer behoorlijk wat bekende namen weten te strikken.

De volgende BN'ers doen mee:


Wanneer is Het Jachtseizoen 2023 te zien?

Houd je agenda er maar snel bij, want het duurt niet lang meer voor de nieuwe afleveringen op televisie te zien zijn. Het Jachtseizoen is vanaf 29 april iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Liever op een ander moment kijken? De afleveringen zijn elke zondagochtend vanaf 09:00 uur te zien op Amazon Prime Video.

Meer over