Bijna!

Dit is de startdatum van het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders

15 april 2024 09:51 | reality | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk

Leuk nieuws voor fans van Echte Gooische Moeders, want het nieuwe seizoen staat voor de deur. Videoland heeft maandagochtend de startdatum van de vierde reeks bekendgemaakt, en we hoeven niet lang meer te wachten!

Nieuwe reeks

Het was al bekend dat er een vierde seizoen seizoen op komst is, maar nu is dus ook de officiële startdatum bekend. Videoland plaatste maandag een bericht op hun Instagram-pagina over de realityshow. 'Heerlijk nieuws! Een gloednieuw seizoen van Echte Gooische Moeders is onderweg. Vanaf 6 mei wekelijks een aflevering', luidt het bericht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Echte Gooische Moeders

Echte Gooische Moeders draait om de levens van Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Florine Hofstee, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman. Ze lijken een perfect leven te leiden met een knappe man, mooie kinderen en een prachtig huis, maar ook zij hebben te maken met de ups en downs. In de realityshow delen de vrouwen openhartig lief en leed.

Het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders gaat op maandag 6 mei van start op Videoland. Daarna is er wekelijks een aflevering te streamen op de streamingdienst.

Meer over