De finale

Dit is de winnares van Echte Meisjes in de Jungle 2024

19 februari 2024 11:31 | reality | Door Esther Hut

© Jasper Suyk / Rob Jacobs

Na vele opdrachten, ruzies, gevechten, beestjes en slapen in hangmatten kunnen de meiden uit Echte Meisjes in de Jungle eindelijk opgelucht ademhalen. Ze mogen weer naar de bewoonde wereld, maar niet voordat de finale opdracht is gespeeld.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Echte Meisjes in de Jungle

Na een paar weken overleven in de Surinaamse jungle is er een eind gekomen aan het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle en we hebben een winnares.

De overgebleven meiden Kelly van der Veer, Michella Kox , Michelle Loots, Esmee Ipema, Jacomien Zoer en Shirley Cramer gaan in teams nog één keer de strijd tegen elkaar aan. Maar helaas voor de Sranang Sweeties (het team met Michella, Esmee en Shirley) trekken zij aan het kortste eind en is het dan ook game over voor ze.

Nadat Michella belooft nu écht nooit meer mee te doen aan het programma (die hebben we vaker gehoord), gaan Kelly, Jacomien en Michelle individueel de strijd met elkaar aan. Zij moeten doormiddel van verschillende vragen een cryptex zien te openen. Kelly neemt haar tijd en snapt ook vrij weinig van haar cryptex. Het zijn dan ook Jacomien en Michelle die de opdracht winnen en doorgaan naar de grote finale.

Finale opdracht

De dames moeten liftend de finale opdracht uitvoeren en langs verschillende punten om uiteindelijk drie tokens te verzamelen. De race gaat gelijk op, maar Jacomien lijkt steeds een kleine voorsprong te hebben. Toch is het Michelle die als eerste het eindpunt bereikt en bij Valerio aankomt en uitgeroepen tot grote winnaar en Queen of the Jungle. En er daarnaast vandoor gaat met 15.300 euro.

Michelle laat weten dat ze een bijzondere tijd heeft gehad in de jungle maar dan het niet van een leien dakje ging. “Het was echt heel zwaar. Je eet weinig en zit constant tussen ruzies, gevechten en types die verschillende meningen hebben en dat is mentaal ook heel zwaar.”

Reünie Echte Meisjes in de Jungle

Mocht je nog niet genoeg hebben van Echte Meisjes in de Jungle? De Reünie is vanaf volgende week maandag 26 februari te zien op Videoland en de eerste beelden beloven weer veel vuurwerk.

Meer over