Nieuwe Videoland-hit

Dit mag je verwachten van The Life Trail met Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek

3 oktober 2023 10:02 | reality | Door Judith Regeling

© Shotbysud
Alle fans van Special Forces VIPS opgelet. Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar bundelen in de aankomende Videoland-serie The Life Trail hun krachten met Erik Wegewijs. Het resultaat daarvan is vanaf 6 oktober wekelijks te zien.

Ben jij er klaar voor?

Lees ook: Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek slaan handen ineen voor nieuw programma 

The Life Trail

In The Life Trail gaan acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdaging van eenzaamheid, depressie tot het struggelen met genderidentiteit het avontuur van hun leven aan. Ze gaan namelijk onder toeziend oog van Special Forces Operator Erik Wegewijs op een motiverende, inspirerende en vooral avontuurlijke reis met als uiteindelijk doel om de eindstreep te halen. Het gaat in dit geval om jongeren: Desley, Basma, Bob, Jonell, Moo, Melvin, Simone en Nina.

Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar, bekend van die andere Videoland-hit Mocro Maffia, zijn er niet enkel bij om de jongeren te ondersteunen. Ze hebben allebei ook een uitdaging die ze het liefst zouden willen voltooien. Wat deze precies is, is nog niet duidelijk. Wel kunnen we ons erop voorbereiden dat ook zij tot het uiterste gaan om de beste versie van zichzelf te worden.

Deelnemers The Life Trail 2023
Deelnemers The Life Trail 2023

Wat zeggen Nasrdin en Walid over The Life Trail?

In aanloop naar de eerste aflevering hebben beide acteurs hier en daar alvast een tipje van de sluier opgelicht. En daaruit blijkt dat de opnames behoorlijk pittig waren. "Het zijn acht jongeren die allemaal hun verhaal hebben. Je hoort al die verhalen aan en daar ben je dan ook 24 uur per dag, 8 acht dagen lang mee bezig", aldus Walid. "Het waren gewoon heel veel activiteiten waarbij je jezelf uitdaagt, zowel fysiek als mentaal. We hebben ook heel veel langdurige wandelingen gemaakt met heel veel hellingen. We zaten in Zwitserland, dat zegt al genoeg, denk ik."

Meer weten? Bekijk en beluister dan de onderstaande video


Wanneer is The Life Trail op Videoland te zien?

Pak je agenda er maar bij. De eerste twee afleveringen van The Life Trail zijn vanaf vrijdag 6 oktober 2023 te zien. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering. Veel kijkplezier dus!

Hoe ziet de trailer van The Life Trail uit?

Bij iedere goede en nieuwe titel van Videoland hoort natuurlijk een trailer of wat eerste beelden. Bekijk die van The Life Trail hieronder. 



The Life Trail is vanaf 6 oktober wekelijks te zien op Videoland.

Meer over