Nieuw

Dit programma vervangt Chateau Meiland VIPS op SBS6

17 april 2024 13:09 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
Afgelopen maandag was alweer de laatste aflevering van Chateau Meiland VIPS te zien, dus de grote vraag is: welk tv-programma volgt deze show op? Wij hebben het antwoord.

Het is een nog vrij opmerkelijke titel voor de maandagavond. Normaal is deze titel alleen op de donderdagavond te zien.

Chateau Meiland VIPS

Als je afgelopen maandag zo rond een uurtje of half negen was afgestemd op SBS6 kon je kijken naar alweer de laatste aflevering van Chateau Meiland VIPS. Hierin openden Martien, Erica, Maxime, Montana de deuren voor rechter en presentator Mr. Frank Visser en televisiekok Miljuschka Witzenhausen, die zich van hun meest openhartige kant moesten laten zien. Er bleef namelijk geen onderwerp onbesproken.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het is alleen wel te hopen dat Mr. Frank Visser hierdoor nog niet uitgesproken is, want laat hij nu precies het tijdslot van de Meilandjes overnemen. In de nieuwste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak buigt de rechter zich eens niet over scheve schuttingen, overhangende takken of gedoe rond het recht van een overpad. Wel moet hij zich bemoeien met geluidsoverlast.

Renate en Twan uit Dongen beweren namelijk last te hebben van het grote gezin van hun buren Linda en Mark. Zo zou de complete familie dermate hard de trap op en af rennen dat het gebonk dwars door de muren te horen is. De buren snappen op hun beurt echter niets van de ophef. Lees er hier snel meer over.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is vanaf maandag 22 april weer wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over