Binnenkort

Dit programma vervangt Daar Gaan Ze Weer op RTL4

22 mei 2024 14:06 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen/RTL
Op dinsdag 28 mei is alweer de allerlaatste aflevering van Daar Gaan Ze Weer op RTL4 te zien. De vraag is dan ook: welk programma neemt de week daarna deze plek over? Wij zochten het voor je uit.

De programma's konden bijna niet meer van elkaar verschillen.

Daar Gaan Ze Weer

Voordat een nieuw programma de plek van Daar Gaan Ze Weer overneemt, is het aanstaande dinsdag - op 28 mei welteverstaan - tijd voor de allerlaatste aflevering. Hierin zie je onder andere hoe Maaike en Bart eindelijk beginnen met de bouw van een toeristenverblijf, terwijl Jacobien en Arjen al kunnen genieten van hun harde werk. Ook heeft Caroline na veel omwegen haar plek gevonden, en onthullen Debbie en Vinchenzo de naam van hun toekomstige glamping.

Hoe leuk dat misschien ook klinkt, feit blijft dat er een tijd is van komen en van gaan. Op dinsdag 4 juni is het dan ook tijd voor de start van een heel ander programma, namelijk Het Kinderziekenhuis.

Het Kinderziekenhuis

In het nieuwe RTL4-programma Het Kinderziekenhuis staan onder meer de artsen en verpleegkundigen van het Wilhelmina Kinderhuis centraal die ieder uur, iedere dag, zeven dagen per week levensreddende zorg bieden aan jonge patiënten van tussen de 0 en 18 jaar. We zien hoe ze meeleven met de ouders die vaak leven tussen hoop en vrees en juist mee feesten als er een patiënt het ziekenhuis mag verlaten omdat het beter gaat. 

Benieuwd? Het Kinderziekenhuis is vanaf 4 juni elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Lees er hier meer over.

Meer over